My photo
City of Angels, The 7th Kingdom
I'm a Pwincess, who lives on adrenaline rush. Hahaha. I enjoy a good movie, good food and good fight! This blog is created as an avenue for me to jot down my thoughts. Love It. Hate It. I don't freaking care.

Thursday, April 9, 2009

Menu Hari Itu


Just wanna say out loud that pada hari Isnin yang lepas saye telah memasak lauk Ikan masak Asam Pedas yang sangat SEDAP!!!! First time in my life [and errr..hopefully not the last time ;) ]Same macam masakan emak saye...saye BANGGA! Maceh..

Next stage...masak ari2 sampai boleh sedap mcm arwah nenek huhuhu my best friend wawa dah volunteer jadi guinea pig Muahahahah makanla kau wawa sampai kembung!

I was so proud i wanted to take a pic of the dish tapi daddy was so hungry he ate it first...sabar je la...dah x presentable...xpe...next time boleh amek gambar hehehe

nyway, nak cakap itu je...

and oh lupe lagi satu...last sunday pegi rumah my bf's mother...anak kucing die sangat sangat SANGAT la comel nak mampos. I took a video tapi gelap...malas nak soh bukak lampu sbb aizat tengah bercanda di bawah cahaya lampu swimming pool =D

so...ni je la yg dapat diambil...name dorang Snow...M...yg lagi sekor tu rasenye K kot (muahahaha pakai bedal je) xpe nnti i amek gmbr yg clear, dan cun...sexy pose..

enjoy..


video